Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2019
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Dec 29, 2016

Den som vilar bäst vinner!

Idag möter vi den flerfaldige OS-seglaren Rasmus Myrgren. Rasmus tog en efterlängtad bronsmedalj i London-OS 2012. Efterlängtad var den på grund av den uteblivna medaljen från OS i Peking 2008.

Ramsus blickar tillbaka på sin framgångsrika seglingskarriär och gör spännande jämförelser mellan sina idrottsprestationer och vad som nu motiverar honom till framgång i näringslivet. Vilka lärdomar från seglingens värld i form av detaljfokuserad träning och maxprestationer på tävling, tar Rasmus med sig in i yrkeslivet?

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.se

0 Comments
Adding comments is not available at this time.