Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2019
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Aug 17, 2017

Krävs det mod att ta steget mot det okända?

Nuha Svensson, VD för Nordtrade och av Palestinsk härkomst, har lång erfarenhet av att starta och driva företag och projekt och att utveckla affärer mellan Sverige och Gulfstaterna. Modiga personer som kanske flytt eller flyttat och tagit sig till ett avlägset land som är totalt olikt det som lämnats, kultur, språk och ny framtidstro!

Nuha drömmer om att etablera en företagsplattform där alla, speciellt nyanlända, kan få möjlighet att hjälpa sig själva och varandra. Att inse att envar har val att göra men att mod och tålamod är viktiga ingredienser för att nå drömmar och mål.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

0 Comments
Adding comments is not available at this time.