Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: August, 2016
Aug 31, 2016

We are more heter hjärtat av en familj med sex byråer. Koncernchefen Johan Gronowitz är en sann entreprenör i en ständigt växande organisation med mycket tankar kring ledarskap och medarbetarnas ansvar.

Aug 24, 2016

Nina Ekelund är delägare i 2050 och framgångsrik programdirektör för Hagainitiativet. 2014 blev hon listad som Sveriges miljömäktigaste kvinna av tidningen Miljöaktuellt. Nina brinner för miljöfrågor och hon berättar med inlevelse om hur viktigt det är för företag att tänka miljösmart.

Aug 10, 2016

Stefan Rahm är förbundsdirektör för Svenska Seglarförbundet och i OS-tider är det intressant att höra Stefans tankar om ledarskap i en ideell organisation. 

Sverige hade stora framgångar i förra OS och Stefan berättar om utmaningar, vad som inspirerar honom och om hans visioner för seglingen som sport i Sverige.

1