Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: October, 2016
Oct 26, 2016

Drömmar är en utmaning!
Nathalie Nygren bestämde sig i tidiga tonåren för att hon ville satsa på både golf och skolarbete. Hon gick ut gymnasiet i Stockholm, men flyttade till USA för att spela College-golf för UNF i Jacksonville, Florida. Avsnitt 12 av Inspirerande Ledarskap handlar om personlig utveckling och Nathalie - som nu är 21 år gammal, berättar här om utmaningar och förväntningar. Trevlig lyssning!  

Oct 18, 2016

Gunnar Eriksson, Tandvårdsdirektör för Folktandvården i Västra Götalands Region, ger oss en inspirerande inblick i den förändringsprocess som präglat Folktandvården i VGR de senaste åren. Med en stark vision i centrum och med tydliga förankringsprocesser, har Gunnar utvecklat det förståelsebaserade ledarskapet som kännetecknar Folktandvården i VGR - en verksamhet som idag omfattar närmare 140 kliniker och ca 3000 medarbetare.

Oct 11, 2016

Wivecka Ljungh arbetar med HR-frågor på det kommunala bostadsbolaget Mimer i Västerås. Hon berättar om samhällsbyggarrollen som Mimer har och hur dom gör för att bygga en bättre värld. ONE är ett nyckelord på Mimer och Wivecka beskriver vad det står för.

Oct 5, 2016

Jan Tern har drivit friskvårdsprogram inom Volvo, men är nu föreläsare och författare till en handfull böcker, bland annat Målskillnad med underrubriken Målstyrd eller Målstörd. I veckans podcast ger han sin syn på ledarskap.

1