Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: November, 2016
Nov 24, 2016

”Världen är i Småland – En mötesplats”
Ägarna Per Bengtsson och Monica Carlsson från PM & Vänner i Växjö, berättar om sin vision om att ”Skapa en destination i världsklass” och vikten av att få lov och tillåta sig att ”Få värpa i fred”, som Ingegerd Råman sa. De berättar även om hur de tre ingredienserna och grundstenarna Skog, Äng, och Sjö är den röda tråden i PM & Vänners utveckling och stävan till hållbarhet och extraordinära upplevelser. En utveckling som lett fram till i en stjärna i Guide Michelin.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Nov 17, 2016

Från idé till ett internationellt företag!

Harald Wachtmeister, VD och delägare av Triwa, beskriver hur ett gap på marknaden utvecklades till ett designvarumärke med försäljning i stora delar av världen. En resa som inte alltid har varit spikrak och hur man omvandlar motgång till framgång.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Nov 10, 2016

”Många är öppna för nya idéer – så länge det inte innebär några förändringar”

Hör samtalet med Monica Skagne, Växjö kommunchef, och hennes mål till prestigelöshet och öppenhet. Monica, vars tidigare befattningar och omfattande förändringsarbeten gjorde att hon blev utnämnd till ”Mäktigaste kvinnan i hela IT-Sverige” år 2012. Ta del av hennes inspirerande erfarenheter och tankar kring ledarskapets framgångsfaktorer, och hur vi alla har ett personligt ansvar för vår egen utveckling.

Nov 4, 2016

Låt dig inspireras av ett långt ledarskap i livets och dödens absoluta närhet. Gillis Edman, grundare till en av Sveriges mest anlitade begravningsbyråer, delar med sig av sina tankar och insikter om att leda en framgångsrik verksamhet som präglas av närheten till sorg, död, liv, medmänsklighet och förändring. Under samtalet utvecklar Gillis sina tankar om styrkan som ligger i att vara besjälad, betydelsen av mod och vikten av att bygga relationer. Gillis betonar också kärlekens kraft och betydelse samt introducerar oss för begreppet kärlekspresens. Välkommen till ett inspirerande samtal om medmänsklighet och ledarskap!

1