Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: January, 2017
Jan 26, 2017

Hur ska äldreboenden se ut för generation X, Y och Z?

Kan äldrevård förknippas med flärd och bli en attraktiv arbetsgivare? Med ett nytt sätt att tänka, leda och arbeta, har Kungsljuset lyckats skapa en annorlunda form av äldreboende för såväl boende som personal.  Tf enhetschef Mari Hedlund berättar hur det går att utveckla denna traditionella verksamhet till att pensionären är huvudpersonen i sitt liv.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jan 19, 2017

Ejnar Söder, framgångsrik hotellentreprenör som började sin bana som smörgåsnisse, nu 84 år och grundare av det nya konceptet Winery Hotel.

Einar är fortfarande full av idéer och även om han ska slå ner på takten så sinar inte engagemanget. Lyssna på Einars spännande berättelse om sin bakgrund och hans tre ledord inom ledarskap.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jan 12, 2017

Konsten att axla förväntningar inom ett familjeföretag!

Fredrik Spendrup - VD på Spendrups, berättar om vad Spendrups som familjeföretag har för perspektiv för att utveckla verksamheten och samtidigt säkerställa kontinuitet. Han beskriver hur det är att arbeta tillsammans med familjen och om deras sammanhållning. Fredrik pratar även om successionsordning och dess betydelse för ett familjeföretag. Spendrups har en stark kultur med tydliga värderingar och där känsla av meningsfullhet är viktigt.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jan 5, 2017

Bokförlaget som vill tända stjärnögon! 

Hör berättelsen om hur ett av Sveriges mest framgångsrika bokförlag kom till. Ett förlag som är inriktat på att skriva lätta böcker om det som är svårt. Ulrika Slottner berättar om hur hon ser på sina mål i livet och meningen med sitt företagande. Och vikten av allas lika värde i en organisation. 

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1