Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 23, 2017

Hur kom ESSIQ till och vad driver de fyra kompanjonerna?

Lyssna när Jonas Sohtell VD och grundare, berättar om resan från frö till blomma, där drivet kommer genom ett passionerat hjärtligt och utvecklande ledarskap. Fokus på medarbetarna kommer i första rummet och kunderna i andrahand. ”Vi vet nämligen att vi gör ett bättre jobb när vi mår bra, får arbeta med det som vi brinner för och har roligt tillsammans. Kort sagt en filosofi som alla vinner på”, säger Jonas, med inlevelse!

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Feb 16, 2017

Men så skratta för allt i världen.

Med Torbjörn Nilssons sätt att resonera kan glädje skapa resultat i världsklass. Lyssna på hur Torbjörn Nilsson, personen de flesta förknippar med stora fotbollsframgångar, resonerar runt sig själv och sitt ledarskap. Häng med när han bjuder på exempel på sin ledarskapsanpassning beroende på vilka olika situationer i livet han befunnit sig. Ett samtal som handlar om ledarskap snarare än fotboll där vi lär känna lite nya sidor hos den ödmjuka men tävlingsinriktade och drivna idrottslegenden.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

 

Feb 9, 2017

Stolt, intresserad och snäll. Det är ledorden som styr Camilla Wikland i sin roll som svenska livräddarsällskapets styrelseordförande. Camilla delar med sig av delar ur sin vardag där hon sitter på flera stolar och hur hon nyttjar erfarenhet, yrkeskunskap, värderingar och passion till att bidra i viktiga samhällsfrågor. Lyssna på var Camilla ser möjligheter och utmaningar i den delvis ideella verksamheten. Ta också del av Camillas tankar om vad som är ett framgångsrikt ledarskap och hur viktigt det är att våga vara affärsinriktad även i icke vinstdrivande verksamheter.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Feb 2, 2017

"Sko med kniv" – det blir skridsko på det Somaliska språket!

Det är härligt att kunna prata om integration, glädje och framtidstro i ett gemensamt sammanhang. Ett exempel på det är ett projekt med höga ambitioner, där ett gäng somaliska fotbollskillar lockades att vintertid även testa att spela bandy. Det somaliska landslaget deltar snart i sitt fjärde VM. Lyssna på Hans Grandin som är initiativtagare till Somalia Bandy, som berättar om ett projekt med både djup och höjd som ger konsekvenser för såväl aktiva, kommunen, Sverige och Somalia.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1