Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2017
May 25, 2017

Såsmästaren som började med en tandkrämspåfyllningsmaskin!

Med kärlek till mat och människor har Erik Lallerstedt byggt upp åtskilliga restauranger som alla blivit succé. Han har med god känsla för timing och människor hittat rätt. Erik är en man med hjärtat på rätta stället och kanske är det också det verkliga framgångsreceptet för en lång och framgångsrik karriär. Vissa medarbetare har följt honom i över 20 år - ett gott betyg. Grundvärderingarna och att skapa tillit till människor man ska arbeta med är viktigt. Idag driver dottern Anna restaurangerna och Erik själv har numera ett helt annat fokus; han ska bli get! Det är en betydelsefull roll att få gästerna att trivas, men inte lika ansträngande för denna erfarne krögare med över 40 år i branschen!

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

May 18, 2017

Från dröm till egen radiokanal!

Tidigt drömde Jennie Karlberg om att få jobba med radio. Genom en krokig väg genom livet, från dröm till att nu vara ägare till en lokalradio kanal, beskriver hon målande hur resan sett ut. Val som har tagits, beslut som har ifrågasatts men alltid med en stark magkänsla som tydligt visat vägen.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

 

 

 

May 11, 2017

Hur Sigma Technology utvecklar och behåller sina medarbetare.

Mikael Thonell, Vice VD Sigma Technology Development, har verkat inom IT-branschen sedan 90-talet. I denna podd ger Mikael sin och Sigmas syn på ledarskap. Hur man attraherar personer att bli och att vara konsult på Sigma. Han berättar om hur viktigt det är att se sina medarbetare, vara närvarande och bejaka konsulters vilja till utveckling och stimulera densamma. Att skapa en kultur där konsulter kan utvecklas parallellt med intressanta och utmanande uppdrag.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

May 4, 2017

Att driva advokatbyrå på 2000-talet!

Juste varje dag – det är en av nyckelfraserna som Svante Hjertén lyfter fram som avgörande för att lyckas. Svante är marknadsansvarig på Front Advokater. Hör hans tankar om hur det är att driva advokatbyrå i en progressiv anda på 2000-talet. Ta del av hans meningar om att skapa utrymme att tänka en tanke hela vägen till dess slut och om att hitta människor som brinner för såväl yrket som människan. Här följer ett samtal om att skapa resultat genom människor som hittat den gemensamma viljan att skapa någonting där resultatet blir den sekundära effekten.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1