Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: June, 2017
Jun 29, 2017

Sveriges bästa manliga häcklöpare genom tiderna!

Vad driver en ung kille att se möjligheter och göra val i ungdomen som leder till mästarklass? Hur ser Robert Kronberg tillbaka på sin idrottskarriär och resan till i dag som företagare, där han driver företaget kronBee? Lyssna på ett inspirerande samtal där Robban ödmjukt och kaxigt bjuder på sig själv.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jun 22, 2017

Crabat – ett banbrytande och framgångsrikt konsultbolag inom infrastruktursektorn!

Gustav Glader, VD på Crabat, berättar om en byggsektor i högkonjunktur med många spännande byggprojekt, bl.a. i Göteborgsområdet. Gustav berättar vidare vilka krav det ställer på Crabat som företag, för att kunna vara med och konkurrera om projekten, vilka krav det ställer på medarbetare, och vad Crabat gör för att inspirera, utveckla och behålla sina medarbetare.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jun 15, 2017

Lärarinnan som börsintroducerade sin passion!

Kristina Lindhe har sedan ung haft ett stort intresse för färg och form och som nybliven lärare startade hon sin första ”sommarbutik”.  När hon såg att det fanns ett glapp på marknaden 2008 var språnget till företagande på heltid en stimulerande utmaning som blev startskottet på Lexington. Idag är Lexington börsnoterat och finns på 21 marknader. Kristina drivs av en vision om att Lexington ska vara ett starkt kvalitativt varumärke i en oändlig framtid. Det är genom en ständig kommunikation om vad varumärket Lexington står för, som anställda worldwide hålls samman framgångsrikt.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jun 8, 2017

Allas lika värde är Samhalls devis!

När Samhall gjorde en satsning på ett mer affärsorienterat fokus blev Göran Olinder försäljningsdirektör för Sveriges största arbetsgivare. Samhall har 24 000 medarbetare med 141 nationaliteter. Göran gillar utmaningar, vilket är en förutsättning i detta arbete med tredimensionellt syfte - att skapa kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta. Vi får höra hur Samhall utvecklar 600-700 chefer och hur Göran Olinder bedriver sitt ledarskap - där ingen ska gå i koppel.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jun 1, 2017

Autenticitet och mod bör alla ledare ha!

Kristina Bähr är barnläkaren som har övergått till området neuroledarskap, där hon kombinerar kunskaper inom medicin och ledarskap. Hon driver också hjärnpodden, om människors beteende kopplat till hjärnans arbetssätt och funktion. Här berättar Kristina bland annat om hur våra antaganden gör att vi kan agera snabbt, men varför det kräver en stor medvetenhet för att fungera. Vi får höra vad som är viktigt för hjärnan och vilken träning som är effektiv. Hon pratar om varför närvaro och tydlighet är så viktigt i ledarskapet.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1