Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: August, 2017
Aug 31, 2017

Har du modet och ödmjukheten att våga vara ledare eller är du chef, är det skillnad?

”Att leda på mitt sätt”, att vara äkta och öppen, att arbeta med god kultur och att ”fira framgångar på ett äkta sätt” är några av de nycklar som Björn Abild, VD på Hemtex, så varmt talar om i detta avsnitt. Ta vara på energin och så några egna frön!

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

 

 

Aug 24, 2017

Clout – den lilla fullservicebyrån med de stora möjligheterna!

Pia Ljungström berättar om sin resa från Volvo, skoföretaget Nilson Group, via större reklambyråer och nu senast som VD för fullservicebyrån Clout. Om skillnaden att jobba i stora företag jämfört med ett mindre. Och om drömmen att, tillsammans med några kompetenta och entusiastiska medarbetare, få skapa en partner till deras kunder, som i sin tur fokuserar på deras kunder. Det vill säga - kundens kund står i centrum.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Aug 17, 2017

Krävs det mod att ta steget mot det okända?

Nuha Svensson, VD för Nordtrade och av Palestinsk härkomst, har lång erfarenhet av att starta och driva företag och projekt och att utveckla affärer mellan Sverige och Gulfstaterna. Modiga personer som kanske flytt eller flyttat och tagit sig till ett avlägset land som är totalt olikt det som lämnats, kultur, språk och ny framtidstro!

Nuha drömmer om att etablera en företagsplattform där alla, speciellt nyanlända, kan få möjlighet att hjälpa sig själva och varandra. Att inse att envar har val att göra men att mod och tålamod är viktiga ingredienser för att nå drömmar och mål.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Aug 10, 2017

Vilka insatser ger resultat i framtidens försäljning!

Med försäljning som forskningsområde kan ProSales se framåt utan kristallkula, men med fakta som grund. Vad får digitalisering och informationsöverskott för konsekvenser för säljare och köpare? Vad krävs av en säljare och ledare för att bli framgångsrik? Hur kan vi ”go with the flow” och se positivt på framtiden i en tid av omvälvande förändring? Lyssna på Henrik Larsson Broman, som med lång och gedigen erfarenhet inom området, kan hjälpa oss att förstå utvecklingen inom försäljning.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Aug 3, 2017

Vill ni också hitta nycklar med engagerade medarbetare och mer jämställd fördelning? Susanne Johansson, Vd Texla tog hem årets Stora Leverantörspris 2016. Susanne tilldelades priset med motiveringen:

“Pristagaren leder det i dag - mer än 50 år gamla företaget TEXLA, både nationellt och internationellt - affärsmässigt framgångsrikt men också mot målet med en mer jämställd fördelning, man och kvinna, även i fabrikerna utanför Sverige.”

- Get involved! - att få medarbetarna delaktiga – att ha positiv inställningen när en dörr stängs öppnas alltid en ny möjlighet! Lyssna på Susanne, du kan nästa “höra” hur det lyser i ögonen när hon berättar om sin och Texlas resa!

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1