Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: September, 2017
Sep 28, 2017

Är agil projektledning en paradox?

Vad utmärker egentligen det agila arbetssättet? Kan det tillämpas i alla sammanhang? Hur påverkar det våra mål och beslut? I det här avsnittet av Inspirerande Ledarskap får vi lyssna på Ylva Fredriksson som driver Lixor - en erfaren organisationskonsult inom det agila arbetssättet från bl a Spotify och Klarna. Ylva berättar passionerat om vad man behöver tänka på och fördelarna med agilt arbetssätt.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Sep 21, 2017

We - långt ifrån kvartalsekonomi och kostnadsjakt!

Med glädje, enkelhet och långsiktighet ska bolaget fortsätta sin starka tillväxt. Dessa värderingar får aldrig bli tomma ord, säger Mats Rönnlund, vd på We-Consulting. Hans uppgift är att visa färdriktningen och låta de engagerade medarbetarna springa enligt bästa förmåga. Mats är en ledare som bjuder på sig själv och har imponerande många titlar i We-mästerskapen. Lyssna och inspireras av en ledare som hellre sover på saken än gör fort och fel.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

 

Sep 14, 2017

Ta steget vidare mot innovation och utveckling - vilka möjligheter finns?

Detta brinner Carola Öberg - projektledare vid Innovation and Business Development at Science Park i Jönköping, Innovationsfabriker - för. Innovationrace, vad är det och hur går det till när företag utvecklar, skapar och förverkligar idéer? Vilken väg tar du och ditt företag? Carola bjuder på en meny med möjligheter.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Sep 7, 2017

Är du redo när krisen kommer?

En incident eller kris kan få förödande konsekvenser för ett företag om vi inte har en beredskap för det. Hur definieras kris och hur hanterar man det? Frågorna är många och det är inte ett enhetligt svar för alla organisationer. Agneta Molinder har under många år arbetat med beredskap och hantering av incidenter och kriser. Hon delar här med sig av kunskap och erfarenheter. Att sticka huvudet i sanden är i alla fall den sämsta strategin.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1