Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2018
Apr 26, 2018

Oavsett hur långt man kommer ska man inte glömma var man kommer ifrån!

Alla företag har en historia men få är så inspirerande som den bakom Rutasoka Sweden. Rebu Burubwa, CEO-founder, anlände till Sverige som tonåring efter att ha tvingats lämna sitt hemland Kongo-Kinshasa. Hans resa i Sverige har dock varit långt ifrån lätt. Men efter 10 år är Rebu idag ägare till Rutasoka Sweden, ett företag som importerar kaffe från Kongo-Kinshasa. Detta bidrar i sin tur till att finansiera den klinik som Rebu och hans fästmö har hjälpt till att bygga. Men han lovar att detta är bara början av hans dröm…

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Apr 19, 2018

Kavli är en stiftelse och VD för Kavli Sverige, Gerhard Bley, berättar om Kavlifonden som årligen delar ut halva vinsten till välgörande ändamål. Gerhard menar att näringslivet behöver tänka mer långsiktigt, och vill gärna ha mer ansvarstagande i hur man fördelar vinster i ett samhälle där klyftorna ökar. Vi behöver bidra till att utveckla ett empatiskt hållbart ledarskap.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Apr 12, 2018

Är gig-ekonomi framtidens ”anställningsform”?

Lotta Schibbye Fredrikson, chef för kultur och ledarskap på UR, delar med sig av sina erfarenheter som ledare. Hur arbetar man i en struktur med både tillsvidare- och så kallade programanställningar. Vad ställer gig-ekonomin för krav på arbetsgivaren och vilka krav ställer det på ledarskapet och medarbetarna? Företagen idag har ett utökat behov av flexibilitet vilket ställer krav på nya strukturer och nya sätt att tänka.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Apr 5, 2018

The What? Why? and How? of leadership with Tom Johnstone.

What is it that took a mathematics teacher from Scotland over to Gothenburg to become the CEO of one of Sweden’s largest and most well known companies? Listen to Tom Johnstone as he discusses his views on leading a global company. Learn from the man who has been awarded the title of CBE (Commander of the Order of the British Empire) for his services to the United Kingdom and who also received the Nordstjärneorden (Order of the Polar Star) for his contribution to Sweden and Sweden’s interests.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1