Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2018
May 31, 2018

Formeln för kreativitet som skapar resultat och effektivitet!

Abby Priest är byrån som kombinerar reklam och PR. Lyssna på grundaren Tomas Strand när han berättar om hur formeln fungerar och vad han anser är viktiga faktorer för att bygga ett framgångsrikt, hållbart företag och som dessutom vunnit många fina priser. Tomas berättar även att han kraschade totalt vid 30 års ålder och hur han har tagit sig tillbaka till livet och varför det är så viktigt att stanna i känslan och inte skynda för fort.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

May 24, 2018

Mode som verktyg i ledarskapet!

Är mode en underskattad kommunikationskanal? Hur kan din klädstil kommunicera makt, värderingar eller kultur? Lyssna när stylisten och journalisten Frida Zetterström träffsäkert sätter tänderna i detta tema.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

May 17, 2018

Hamid Zafar - Rektorn som räddade problemskolan!

Skolinspektionens kritik damp ner just när Hamid Zafar tillträtt som rektor för Sjumilaskolan i Göteborg, där han själv gått som ung flyktingpojke. Kaos i klassrummen och ångest bland lärarna. Hot om miljonvite. Samtidigt skedde ett mord vid skolan. Hamid bestämde sig för att vända trenden – genom ett helt nytt ledarskap! Lyssna på Hamid när han berättar om sitt ledarskap och vägen fram mot vändning.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

May 10, 2018

Europas bästa arbetsplats går mot strömmen!

IT-konsultföretaget Cygni har 2018 blivit utsett till Sveriges bästa arbetsplats för femte året i rad. VD Jon Persson berättar om resan och hur det kommer sig att Cygni inte har traditionella mätverktyg. Många tycker nog att Cygni gått mot strömmen när man bland annat fokuserat på de anställdas drömmar och motivation och vilka kunder man vill jobba med. Lyssna och återkoppla gärna med dina synpunkter.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

May 3, 2018

Hur Altens affärsmodell ökar företagets attraktions- och konkurrenskraft!

Konsultbolaget Alten finns med ca 18 000 medarbetare i 20 länder. Ca 1500 av dessa finns i Sverige. Helene Schagerlind är HR Development Manager på Alten i Sverige. Hör gärna henne berätta om Altens affärsmodell där konsulten är i fokus, baserat på följande uttryck: ”Engagemang ger frihet”, ”Utmaningen är upp till dig”, ”Valfrihet”, ”Lön efter prestation”, ”Kompetensutveckling” och till sist, ”Om att trivas på jobbet”.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1