Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: June, 2018
Jun 28, 2018

Passion, professionalism och innovation!

Att besöka Alelion ger energi direkt; en känsla av passion, professionalism och innovation. Hör Sandra Hansson, Director Service & Aftermarket Development, tala om att leva sina värderingar – ”att minska utsläpp och skapa en bättre miljö är en av våra stora drivkrafter”. Företagskulturen präglas av tillit till varandra och en tro på styrkan i att våga bejaka våra olikheter. Hur ger man varandra ”uppåtputt” och vad innebär ”challenge, guide and enable” rent konkret? 2018 öppnar Alelion Sveriges första fabrik för storskalig tillverkning av litiumjonbatterier för fordon.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jun 21, 2018

Husen behöver mer kärlek!

"Jag har fascinerats av hus så länge jag kan minnas. Dessa kolosser tar hand om oss i ur och skur och bär upp hela samhället. Jag tror många glömmer hur mycket de påverkar oss. Vi gör fint, bygger om och reparerar. I gengäld värmer de oss, skyddar och gör oss glada. De ger oss upplevelser och minnen för livet. Välmående hus ger oss så mycket men ändå så ser jag hur det utnyttjas, fuskas och dumsnålas. Det kanske fungerar idag, men när konsekvenserna av kortsiktigheten dyker upp på allvar ligger vi illa till. Vi behöver ge våra hus mer kärlek om de ska fortsätta ta hand om oss. Bygga och förvalta på ett sätt som håller både idag och lång tid framöver.

Sustend föddes ur just denna nördiga kärlek till hus. Den svetsar oss samman och sporrar oss till att bli absolut bäst på det vi gör. Vi finns till för att hjälpa hus och människor att må bra. Det är vårt bidrag till att skapa en bättre framtid.”

- Anton Klintenberg, grundare och VD Sustend AB

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jun 14, 2018

Personlig omsorg i över 90 år!

Carlanderska är inte vilket sjukhus som helst och har aldrig varit det heller. Redan vid invigningen 1927 var det en plats för omvårdnad som skulle vara mer ombonad och mer hemlik än de ordinarie sjukhusen. Lyssna på Jörgen Månsson, sjukhuschef Carlanderska sjukhuset, när han berättar om verksamheten och framtiden.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jun 7, 2018

Vad är entreprenörens utmaningar?

Shabnam Aslani är entreprenören som driver Miseco Agency – ett bolag inom fashion and lifyestyle. Shabnam startade sitt första bolag redan vid 21 års ålder, inspirerad redan i skolåren att driva idéer framåt. Hur är det att misslyckas och resa sig igen och att använda sig av sina erfarenheter för att komma tillbaka än starkare? Det krävs mod och man får kämpa; "man får ligga i", säger Shabnam!

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1