Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: January, 2019
Jan 31, 2019

Vi öppnar butiker när andra stänger!

Delägare och inköp-och försäljningschef Peter Markstedt, KidsBrandStore, berättar om resan från elitfotboll till nischad e-handelsbutik för ungdomar. Som lagkapten på fotbollsplan jämför han ledarskapet med det i affärsvärlden. Han berättar också om utmaningar i att växa från 2 vänner som hade en idé till att omsätta nära 200 miljoner.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jan 24, 2019

Vaxholms Stad förenar de sociala och ekologiska aspekterna av hållbarheten, till exempel hälsa och hållbar transport, och jobbar med frågorna utifrån en helhetssyn där både strategi och operation berikar varandra på ett konkret sätt. Madeleine Larsson och Ammi Wohlin inspirerar oss med olika exempel på vad som fungerar bra och uppmuntrar medborgare och företag att fortsätta engagera sig.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jan 17, 2019

Alla behöver vara svensk mästare på sin egen position!

Michael Campese, Klubbdirektör Brynäs IF, beskriver vad som krävs för att leda en historiskt framgångsrik förening in i framtiden där samhällsnytta och bra affärer också spelar roll.

Lyssna på en spännande resa från en uppväxt inom restaurang och hotell genom idrott till att driva kommersiella affärer på professionell nivå.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jan 10, 2019

Spelregler för en organisatorisk möteskultur är en vinst för alla!

Att ha en möteskultur som skapar resultat är något som Sylvia Nylin, VD på Svenska Möten, brinner för. Om vi har effektivare möten kan vi dra ner på mötestid, generera bättre ekonomi och dessutom ta vara på medarbetarnas kraft och kreativitet. Sylvia berättar även om olika trender i hur vi möts och ger många matnyttiga idéer om hur man genomför möten som är produktiva och inspirerande. Svenska Möten är en förening för 139 konferensanläggningar som alla är Svanen-märkta.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Jan 3, 2019

Framtidens organisation kommer vara mer strategisk i att bygga empowerment och personlig utveckling. Forskning visar att ju mer inkluderande en ledare är, desto större framgång har ledaren, medarbetarna och företaget. Niklas Lindhardt och Christoffer Kummelstedt, samskapare till forskningsintstitutet ExpandingLeadership, delar med sig av sina tankar och erfarenheter om hur organisationer kan anpassa sig till förändringarna som kommer.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1