Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2019
Mar 28, 2019

Fear is not included in the equation

Anne-Marie Eklund Lowinder is one of the few in the world who has a key to the internet. In Sweden she is known as one of the country's foremost IT security experts. Anne-Marie is the Chief Information Security Officer of the Internet Foundation where she has been working for almost 20 years. Through her working life she has allowed development and change to show the way. Fear of failure has never been attached to her.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Mar 21, 2019

Är det lätt och kul att prata inför publik?

Vår nya kollega Karolina Rahm, som har coachat tusentals kunder, delar med sig av sin erfarenhet inom kommunikation och scenframställande. Karolin började sin karriär som skådespelerska för 25 år sedan och är en ofta anlitad moderator. Lyssna på hennes tips för hur du förbereder och genomför din presentation inför publik.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Mar 14, 2019

Förebilder - behövs de?

I veckans podd samtalar vi om förebilder – vad gör det med oss. Hur påverkas vi av dessa? Har du haft en idol och är det lika med förebild?

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Mar 7, 2019

VÄRLDSMÄSTARE!

Kristna Landgren Carestam startade sin resa som tränare redan vid 23 års ålder! Här finns guldkorn att plocka för oss som lyssnar.

"Många ser mig som en barriärbrytare inom lagidrotten då jag tränat både kvinnor och män på yttersta elitnivå med både VM-guld och SM-guld på min meritlista. Från min tid som ledare på högsta elitnivå har jag fått djupa kunskaper och erfarenheter i ledarskap i idrottens ibland så hårda och tydliga prestation- och resultatmål. Det är detta som format mitt ledarskap som jag idag tar med mig i arbetet som avdelningschef inom kundservice."

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1