Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: August, 2019
Aug 29, 2019

Vi diskuterar när brytningspunkten är för ett växande företag att anställa en HR funktion. Carina Troedsson, HR by CT, har gedigen erfarenhet av HR arbete i olika typer och storlekar av organisationer. När behöver man en HR och hur ska man bäst ta vara på kompetensen?

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Denna podcast är skapad av Think Do and Grow och intervjuare i detta avsnitt är Anette Berg.

 

Aug 15, 2019

Kenneth Qfvarnström, Brainforest, är varumärkesstrateg, affärsdesigner och creative director på Brainforest. Den digitala transformationen i all ära men vad händer med människan när robotarna tar hand om rotjobben? Blir vi överflödiga zombies eller mästerliga hjältar? Upptäck vilka mänskliga talanger alla måste börja trimma för att möta den nya konkurrensen, förstå världen, sikta mot månen och därefter bygga en raket som hela organisationen kan lyfta med. Kenneth Qfvarnström har genomfört 100-tals fullskaliga varumärkeskoncept, kommunikationsstrategier och kreativa kampanjer. Utvecklade i mitten av 2000-talet endarwinistisk processmodell för hur ett varumärke byggs och kultiveras. Filosoferar till vardags kring hur människan kan utvecklas för att må bra i vår digitala biotop.

Intervju genomförd av Anna-Carin Eriksson och Tomas Jacobsson

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Denna podcast är skapad av Think Do and Grow

Aug 8, 2019

Ylva Fredriksson 

Är agil projektledning en paradox? Vad utmärker egentligen det agila arbetssättet? Kan det tillämpas i alla sammanhang? Hur påverkar det våra mål och beslut? I det här avsnittet av Inspirerande Ledarskap får vi lyssna på Ylva Fredriksson som driver Lixor — en erfaren organisationskonsult inom det agila arbetssättet från bl a Spotify och Klarna. Ylva berättar passionerat om fördelarna och vad man bör tänka på med agilt arbetssätt.

Detta är ett repostat avsnitt från den 8/8 2017

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Denna podcast är skapad av Think do and Grow

Aug 1, 2019

“Vilken tur att vi är här!”

Anna berättar om hur hon tidigt beslutade sig för att investera tid och kraft för att nå målet med att skapa ett högpresterande team. Genom att ta med sig erfarenheter och lärdomar för att nå framgång och nå ända fram till medaljerna som hägrar! Team Anna byter namn till Wings och visionen är att ta Young Wings ut i seglarvärlden. Lyssna och inspireras! Nu är det snart VM och vi önskar Wings lycka till med fortsatta framgångar! 
Intervjuare är Anna-Carin Eriksson och Tomas Jacobsson. 

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Denna podcast är skapad av Think do and Grow

1