Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: October, 2019
Oct 31, 2019

Det sägs millennials och generation Z är krävande. Är de verkligen det? Eller är det snarare så att de ställer de jobbiga frågor som andra inte vågar ställa? Hur attraherar företag de yngre generationerna och hur kan de göra för att behålla dessa talanger? Låt dig inspireras av Ellen Broström från Womengineer.

Passa på att boka IGEday (introduce a girl to engineering) 3 april 2020. Här bokar du!

Inspirerande Ledarskap är en podcast skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör du Lizzie Cleasson som intervjuar Ellen Broström.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Oct 24, 2019

Samuel Lindén, VD i byggföretaget TvåtumFyra, säger “ta inte med ditt CV när jag rekryterar — då missar jag för mycket kompetens”. 

Ungt ledarskap engagerar medarbetarna på sociala plattformar och skapar därigenom gemenskap och yrkesstolthet. Lyssna på Simons spännande sätt att leda sina medarbetare på och hur kommande generationers ledare agerar redan nu. 

Inspirerande Ledarskap är en podcast skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör du Anna-Carin Eriksson som intervjuar Samuel Lindén.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Oct 17, 2019

I dagens avsnitt så träffar vi Martina Lindskog som berättar om vad Supply Chain inom Livsmedelsindustrin innebär — att serva en kund från ax till limpa. Martina pratar också om vad en förändring kan innebära för en multinationell organisation då både företagskultur, ledarskapskultur och allmän landskultur kan skapa intressanta vinklingar när man ska samverka i en ny context. Vi pratar också om vad ”It-faktorn" är hos en ledare.

Martina Lindskog jobbar med Supply Chain på PauligGroup, ett bolag med flera kända varumärken inom livsmedelsindustrin.

Inspirerande Ledarskap är en podcast skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör du Tomas Jacobsson som intervjuar Martina Lindskog.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Oct 10, 2019

Det finns många perspektiv på ledarskap och många olika sorters ledarskap. Här diskuterar vi med Carina Troedsson, HR konsult hur hon ser på vad ledarskap är. Think Do & Grow ser alla som ledare och ledarskap är det vi ständigt har intressanta diskussioner kring.

Denna podcast är skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör du Anette Berg intervjua Carina Troedsson.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Oct 3, 2019

Alla medarbetare ska ha en möjlighet att vara med och påverka säger Mats Bjelkevik, VD på Indoor Energy. Det är en av nycklarna till vår framgång, vill man utvecklas som människa då är vi en bra arbetsgivare och det har lett till att vi har de bästa medarbetarna i branschen. Och att vi idag återkommande har duktiga och erfarna tekniker som söker sig till oss. Mats ägnar sig primärtåt att fokusera på att utveckla personalen och affären, medans bolaget låter specialisterna ägna sig åt att utveckla tekniken. Lyssna på ett expansivt bolag som konsekvent arbetat med att definiera och ta sin nisch på en mogen marknad. 

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Denna podcast är skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör ni Anette Berg som intervjuare. 

1