Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2020
Mar 26, 2020

Våga se vart det bär! 

Uppmanar Johan Tenstam sektionschef på AFRY, till alla som funderar på en roll med personalansvar. Det är både utvecklande och kul att få vara med i linjen och ta ansvar. 

Brave, Devoted & Teamplayer är AFRY's värdegrund och Johan väver in detta i sitt ledarskap på ett naturligt sätt. Det passar också in bra på personalens attityd och arbetssätt. Han är stolt över sin personal, roliga uppdrag och hur sektionen har kunnat utvecklas och växa med med lönsamhet både på befintliga och nya marknader. Personalens kompetens, engagemang och leveranskvalité är en viktig del i denna framgång.

Sektionen utvecklar Sverige tillsammans med kunder inom ICT & telekom, rymdteknik, AI och datacenter. Man brinner för att skapa framtidens hållbara och säkra samhällen.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com
Inspirerande Ledarskap är en podcast skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör du Anette Berg som intervjuar

Mar 19, 2020

Vill du ta dig an ledarrollen med självtillit och känna dig stark, motiverad, glad och trygg? Vill du dessutom utveckla ditt team med de rätta förutsättningarna från början? Att förstå sig på andra människor och bygga relationer kan va en utmaning som samtidigt är grunden för att lyckas. Tydlighet skapar framgång.  

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com
Inspirerande Ledarskap är en podcast skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör du Lizzie Cleasson och Lars Engström som intervjuar

Mar 12, 2020

Är kulturen en framgångsfaktor? 

Hur skapar man en kultur som inte sitter i väggarna? Jo men det är medarbetarna som är kulturbärare! Vi arbetar med en bestående kultur i organisationen, låta olikheter vara en framgångsfaktor. Nycklarna ligger i att lyssna och förstå reflektera och stötta medarbetarna i utveckling. Att medarbetarna trivs och utvecklas och kanske till och med tar steget vidare till nya roller. Framgångsfaktorer som olikheter, mod, lust, att förstå och vilja. 

Det känns tydligt att Martin har en mission – att sprida det goda ledarskapet och ger oss som lyssnar nycklar att reflektera över.  Lyssna när Martin berättar om de mjuka faktorerna som är en av de viktigaste nycklarna i ledarskapet. ”Ting tar tid” säger Martin. 

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com
Inspirerande Ledarskap är en podcast skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör du Anna-Carin Eriksson och Lars Engström som intervjuar

Mar 5, 2020

Teamet före VD:n 

Ryska Posten Bemanning tar ledarskapet till nästa nivå när de bestämmer att ta vara på det engagemang som finns internt för att leda företaget. Andrea Leupold, kundansvarig på Ryska Posten Bemanning, har erfarenhet från att ha jobbat på företag utan chefer. Kommunikation och feedback, menar hon, är två nycklar för att lyckas i denna transformation. 

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com
Inspirerande Ledarskap är en podcast skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör du Lizzie Cleasson som intervjuar Andrea Leupold.

 

1