Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2018
Mar 29, 2018

Företaget där alla är stjärnor!

Johan Waller, en av Centigos tre grundare, berättar hur man driver ett företaget med en 100 års-strategi och nedräkningen börjar varje ny dag. Centigo är chefslöst och medarbetarna förväntas och uppmuntras ta så mycket ansvar som möjligt. Till sin hjälp har man skapat triader där varje medarbetare har en coach och en lots som stöd och sparring.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Mar 22, 2018

Många chefer saknar gränskompetens!

Tre tydliga faktorer gör att vissa chefer klarar sig bättre. Självmedkänsla, förmåga att sätta gränser och att man känner att arbetet är meningsfullt och har ett värde. Lyssna på när Anki Udd, Ledarskapsutvecklare på Ledarna, ger sin syn på den moderna chefens utmaningar och hur chefskapet har förändrats under 15 år.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Mar 15, 2018

Hur bygger man ett ledarskap i världsklass?

Det handlar om balans, mod och självkännedom enligt Gerhard Bley,
VD för O. Kavli AB. Lyssna gärna när han berättar om sin resa både privat och yrkesmässigt till en empatisk ledare. I podden får vi höra hans tankar kring balanced lifecard, mekaniskt ledarskap och hur det tillsammans med det empatiska ledarskapet skapar modiga, närvarande och framgångsrika ledare.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Mar 8, 2018

Från en liten golfshop på Askersunds Golfklubb till Sveriges största golfbutikskedja! 

Anders Wall, VD på Dormy Golf i Örebro, berättar om resan från den lilla golfshopen till en butikskedja med 12 butiker i Sverige, 120 anställda och en omsättning på ca 500 Mkr. Nyckelorden är; kundfokus, långsiktighet och medarbetarna. Vi får också höra om den nalkande internationella satsningen.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Mar 1, 2018

En underdogs resa mot toppen!
Att bygga från grunden, utmana och ”kriga” för sin övertygelse är det som lockar konfektyraktören Dani Evanoff i sitt entreprenörskap. Vägen har inte varit spikrak men med ett mod, en vilja utöver det vanliga och en förmåga att vända motgång till medgång, blev han såväl koncernchef som ägare av CandyKing. Lyssna på en spännande resa om att lyckas till varje pris och där värdegrund har stor betydelse. 

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1