Info

Inspirerande Ledarskap

Think Do & Grow vill inspirera med berättelser som många kan identifiera sig med. Vi diskuterar ledarskap och erfarenheter i både med- och motgång. Det finns många olika sätt att leda och många olika utmaningar beroende på hur organisationer ser ut. Eftersom varje individ har ett personligt ledarskap vill vi belysa det dagliga ledarskapet från olika vinklar. Alla har vi upplevt frustration och förhoppningsvis även ett flow. Think Do & Grow är en av de främsta inom organisation, team och ledarutveckling. Vi brinner för positiva förändringar och jobbar systematiskt med att bistå företag och individer att lyckas ännu bättre. Det handlar främst om att förstå och tillämpa motivationens krafter och därmed frigöra ytterligare energi för att öka effektivitet, resultat och välbefinnande. På vår hemsida www.thinkdoandgrow.com kan ni läsa mer om vad vi gör och hur vi gör det. Vi tar tacksamt emot tankar och feedback på pod@thinkdoandgrow.com. Följ gärna vår företagssida på Linkedin och Facebook. Där du får kontinuerligt inspiration.
RSS Feed
2020
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July


All Episodes
Archives
Now displaying: September, 2019
Sep 26, 2019

Vad krävs det för att få nöjda medarbetare?

Avanza är känt för att ha mycket nöjda medarbetare. Vad är nycklarna bakom detta? Rikard Josefson, VD på Avanza, delar med sig av sin mångåriga erfarenhet som ledare. Tid för reflektion, en tydlig värderingsdriven kultur och självledarskap är några aspekter i ekvationen.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Denna podcast är skapad av Think, Do and Grow och i detta avsnitt hör ni Lizzie Cleasson som intervjuare. 

Sep 19, 2019

Vad behöver en ledare för att bygga en bra team?Hur kan du agera som ledare för att skapa tillit?

Detta är bara två av ett flertal frågor som ledarna på vår senaste utbildning — Ny Som Chef — reflekterade kring för att kunna besvara. Vi passade på att spela in några av dessa intressanta samtal som deltagarna hade i en mini-pod. Lyssna på Daniel, Caroline, Fares och Robert när de diskuterar vad man behöver när man bygger ett bra team. Blir du också sugen att vara med på vår kommande utbildning — Intro tillframtidens ledarskap — som startar 8 november? (f.d. Ny Som Chef) Kontakta oss på info@thinkdoandgrow.com för mer info.

Inspirerande Ledarskap är en podcast skapad av Think, Do and Grow.

Sep 12, 2019

Vad händer med individer när en organisation behöver avveckla personal och hur kan individen vända en tråkig situation till utveckling. Carina Troedsson, HR konsult, ger sin syn och delar med sig av sin erfarenhet.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

Denna podcast är skapad av Think Do and Grow och intervjuare i detta avsnitt är Anette Berg.

 

Sep 5, 2019

Livet är enkelt!

Du kan själv bestämma vad du tänker, var en förlösande insikt i Tord Wikstens mentala resa. Med VM och OS medalj i skidskytte berättar Tord om vikten av att alltid vara förberedd och ha en plan i livets olika områden. Bonus att vi får bra tekniktips i skidåkning.


Denna podcast är skapad av Think Do and Grow och i detta avsnitt hör ni Anette Berg och Lars Engström tillsammans med Tord Wikstrand.

Kontakt: pod@thinkdoandgrow.com

1